Bloggnorge.com // Livet i Frankrike
Start blogg

Livet i Frankrike

Parisere, kulturkræsj og reiseglede

Prinsessebehandling

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 25. mars , 2016 kl. 10:09

God morgen! Denne helgen har jeg spennende planer, og det skal virkelig bli deilig å bli behandlet som ei prinsesse ikveld.

Jeg og kjæresten skal besøke et spahotell som ligger i nydelige omgivelser i naturen. Vi skal til et hotell som heter Belle Isle sur Risle, som ligger i et lite sted som heter Pont Audemer, i Normandie. Vi har bestilt et pakketilbud hvor middag og frokost er inkludert i prisen, i tillegg til fri adgang til innendørs svømmebasseng og spa. Jeg må virkelig spare plass i magen til ikveld, siden pakken inkluderer et fire-retters måltid på hotellets restaurant. Jeg gleder meg!

Imorgen forlater vi spahotellet og drar videre til kysten i Calvados-regionen. Vi skal besøke en by som heter Honfleur, og skal nok en gang på fin restaurant for å spise 3 eller 4 retters middag. Kjæresten min fortalte meg igår at han har en overraskelse til meg imorgen! Jeg aner ikke om det er noe på spahotellet, eller om det er noe i Honfleur. Det er et eller annet utendørs visstnok, for det avhenget veldig av været. Vi får se. Jeg holder dere oppdatert! For de av dere som er interessert i kunsthistorie, så er Honfleur en by hvor kunstneren Claude Monet pleide å male. Jeg kommer til å bli etterlatt alene i denne byen hele Søndag, fordi kjæresten skal spille kamp. Han spiller Amerikansk fotball (…og er franskmann) i 3. divisjon, og de skal spille kamp i en havneby som er 20 minutters kjøretur unna Honfleur. Så da får jeg bare håpe at været ikke blir dritkjipt, og at det finnes nok å gjøre for å underholde meg selv utover dagen. Så lenge jeg får ta bilder, drikke kaffe og besøke havna uten å bli blåst bort, så er jeg fornøyd. Men jeg kommer jo fra Stavanger, så litt vind og regn får jeg tåle!

Nå er det dessuten endelig påskeferie i Frankrike. Så på Søndag og/eller Mandag skal jeg endelig få spise påske-egg! Hva er dine planer for helgen?

Til slutt, et blomsterfult bilde fra ifjor vår. For å feire at det nå endelig er vår igjen. Håper dette året blir like varmt og fargerikt!

1560641_10206570389647528_5643620052041652624_n

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.