Bloggnorge.com // Livet i Frankrike
Start blogg

Livet i Frankrike

Parisere, kulturkræsj og reiseglede

Flott med Slott

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 1. april , 2016 kl. 12:10

Nå er det endelig Fredag, og tid for å gjøre seg klar til nok en spennende helg. Jeg og kjæresten hadde 1-års kjærestejubileum på Tirsdag, og den skal vi feire imorgen – på slott!

Vi skal først besøke slottet i Chantilly, som er cirka en times kjøretur utenfor Paris. Værgudene er tydeligvis på vår side, for det er nemlig meldt 21 grader og sol hele dagen. Det passer meg perfekt! Etter noen timers omvisning på/rundt slottet i Chantilly, skal vi til et sted like i nærheten, for å overnatte på slott/spahotel Chateau de Montvillargenne. Jeg sa jeg følte meg som en prinsesse forrige helg. Men denne gangen har prinsessen fått seg et slott å bo på i tillegg. Tommel opp!

Siden vi har 1-års jubileum har vi booket romantisk aromaterapi-massasje for to, og kommer nok til å tilbringe en del tid i bassenget enten før eller etter behandlingen. Vi har også reservert middag på hotell-slottets restaurant og det blir nok en del skåling med både champagne og vin der, tenker jeg.

Det er viktig å feire kjærligheten. Og jeg er utrolig heldig som har en kjæreste som er en stor romantiker, selv om han benekter det selv og påstår at han bare er vanlig og som menn flest. Særlig. Jeg skal dedikere et senere innlegg til hvordan vi møttes og hvordan vår kjærlighetshistorie ble til. Det er en ekte søt klisjé-suppe på høyeste nivå. Og alle historier som er så søte at man omtrent får tannverk av å høre om dem – det er de historiene jeg elsker mest.

Kjæresten har visst bestilt et eller annet til rommet til i morgen, og nekter å si hva det er fordi det visstnok er en overraskelse, så nå er jeg kjempenysgjerrig og utrolig spent!

I kveld har vi ikke like glamorøse planer som i morgen, akkurat. Og det passer meg egentlig helt greit, for i kveld skal vi nemlig ut å spise pizza med familien hans. Jeg har lengtet etter pizza i en uke nå, så det skal bli skikkelig digg. Etterpå blir det TV og chill.

Det er utrolig viktig med kontraster og variasjon. Ellers blir jo livet utrolig ensformig.

(bildene under er fra når vi dro til Chateaux de la Loire ifjor og besøkte syv slott på tre dager) 

1551525_10206430498310332_2020863081089799581_n

 

1932332_10206434535771266_8281818667540092633_n

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.