Bloggnorge.com // Livet i Frankrike
Start blogg

Livet i Frankrike

Parisere, kulturkræsj og reiseglede

Foredrag på en Solskinnsdag

Kategori: Ukategorisert | 1 kommentar » - Skrevet tirsdag 26. april , 2016 kl. 16:02

Er det noe som virkelig har plaget meg i Frankrike, så er det dette med vektøkning, som jeg har skrevet innlegg om tidligere. Jeg må virkelig ta meg sammen, trene mer og spise mindre ost, kaker og mektige sauser – og unngå for mange av disse middagsbesøkene med fem retters menyer og glass etter glass med rødvin, hvitvin, champagne og det hele. Jeg har ikke tenkt å ta helt av og bli dronninga av treningssenteret og spise chiapuddinger og proteinbarer. Nei, DET overlater jeg til dem som blogger om – og interesserer seg for – nettopp det. Jeg elsker å spise balansert. Altså; mye sunt men også mye dritt.

Uka i Stavanger har faktisk fått meg til å gå ned i vekt og tilbake til normalvekta mi. Og der skal jeg søren meg bli værende. Jeg aner ikke om jeg har gått ned i vekt fordi jeg har stresset med disse bekymringssamtalene med familien min, eller fordi jeg har spist sunnere (med unntak av en svær pizza som jeg delte med en kompis igår + kanelboller og solskinnsboller til lunsj hver dag) eller fordi jeg faktisk bare har tatt beina fatt og spasert over alt. Kanskje en kombinasjon?

Uansett, det er en solfylt dag og jeg føler meg fantastisk i dag. Jeg prøver så godt jeg kan å ignorere negativiteten og tenke positivt. Dagen i dag har dessuten bare vært positiv så langt. Jeg hadde en liten piknik med mamma i nabolaget vårt, nede ved båthavna. Vi delte et stykke plommekake som hun hadde laget, og nøt finværet.

Snart skal vi til sentrum av Stavanger for å høre på foredrag om kosthold og ernæring på Folkets Hus. Dette er virkelig et interessant og viktig tema, og jeg ser frem til en lærerik aften!

2016-04-26 02.38.15 1

2016-04-26 02.36.59 1

2016-04-26 02.40.07 1

2016-04-26 02.35.15 1

 

 

Kommentarer

  1. Christine sier:

    Så bra at det ikke skulle mer til en ferie hjemover for å komme tilbake i trivselsvekt! :) da vet du det om det blir mye dritt i Frankrike at det bare er å feriere i Norge innimellom haha :D

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.