Bloggnorge.com // Livet i Frankrike
Start blogg

Livet i Frankrike

Parisere, kulturkræsj og reiseglede

Fra blogging på Engelsk til nytt prøveprosjekt

Kategori: Ukategorisert | 1 kommentar » - Skrevet torsdag 10. mars , 2016 kl. 08:33

Hva gjør jeg her?

Etter to år på Tumblr med blogging på Engelsk og etter ett år som innvandrer i Frankrike føler jeg at det er på tide at jeg som er glad i å skrive, skriver litt på Norsk også. Ikke fordi jeg har et håp om at hundrevis av mennesker kommer til å lese bloggen min. Nei, er jeg heldig får jeg kanskje 10 lesere på 6 måneder (kvalitet over kvantitet). Målet mitt er å dele mine tanker og opplevelser fra mitt liv som Nordmann i Frankrike, mer konkret Paris, og forhåpentligvis spre litt glede og dele mine beste tips og råd til dem som vurderer å flytte hit.

IMG_20160121_125013

Hvem er jeg?

Jeg heter Kristine. Jeg kommer opprinnelig fra Stavanger, med Polsk mor og Engelsk stefar. Jeg har Fransk kjæreste (med Tysk mor), og jeg har tidligere bodd i andre byer i Norge, i tillegg til 2 år i England, 1 år i USA og siden April ifjor har jeg bodd i Paris i Frankrike. Hver gang jeg forklarer alt dette til folk, så blir de enten forvirret og ser rart på meg, eller så sier de ting som «Rene EU forsamlingen det her, jo». Nåja, det er ikke Angela Merkel som er den tyske moren til kjæresten min.

Jeg har utdanning innen Reiseliv, har tidligere jobbet i Disney World i Florida (kan fortelle mer om det i et senere innlegg) og har gått på språkskole for å lære Fransk i Paris, og jobber nå med å skrive artikler for en nettside, i tillegg til at jeg driver med private skriveprosjekter som hobby. Jeg er også aktiv på Instagram   (hobby nummer to) hvor jeg deler mobilbilder fra mine reiser og fra det daglige liv i Paris.

IMG_20150905_231352

Hva er planene mine fremover?

Bortsett fra jobb og pugging av Fransk grammatikk (som forresten er ekstremt komplisert), så er planene å reise så mye jeg kan, når jeg kan, fordi min store lidenskap er nettopp det å reise og oppleve nye kulturer, nye omgivelser og å møte nye mennesker som kan lære meg noe spennende fra sin kultur.

Voila. Det er da meg. Jeg beklager hvis introduksjonsinnlegget var stivt og kjedelig, men det blir jo som når man først åpner ei bok og leser de første sidene som beskriver omgivelsene og personlighetene. Så dette er da min «bok».

 

Kommentarer

  1. Mr Blogg sier:

    Hei, dette er den første kommentaren i bloggen :)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.